Меѓународен водечки хардверски бренд за заклучување на вратите е тука!

едноставни брави на врати за дрвена врата

1. Какви видови брави за врати постојат?

Со постојаното напредување на општеството, карактеристиките нахардверска брава на врататаставките стануваат сè поразновидни, а секоја хардверска брава има различни карактеристики на апликацијата.Бравите на вратите може да се поделат на брави за надворешни врати (брави против кражба), брави за врати од соби, брави за премини, како и брави за миење, според нивните карактеристики.

Денес на пазарот има многу видови хардверски брави за врати, со различни нијанси, карактеристики и материјали.Вообичаените брави на вратите се состојат од надворешни брави, сферични брави, брави, брави за кабинети,стаклени брави,електронски брави, брави против кражба, брави за тоалет, а исто така и брави за врати со отпечатоци од прсти.Меѓу нив, бравите со топки и бравите за грижа имаат еден од повеќето дизајни.

 едноставни брави на врати за дрвена врата

2. Како точно да изберете брава на вратата на опремата?

При изборот на брава на вратата, мора да обрнете внимание на придржувањето до аспектите.

(1) При изборот на предмети од бравата од популарните марки, потребно е да се види дали надворешниот слој на телото на бравата на бравата на вратата е мазен и чист, како и дали има проблеми кои влијаат на изгледот.

(2) Мора да се внимава да се избере бравата што се отвора во иста насока како и вратата.Ставете го клучот во дупката на циндричната цевка на бравата за да ја отворите бравата на вратата за да видите дали отворот е чувствителен и мазен.

(3) Забележете ја големината на рамката на вратата.Рамката на вратата што може да ја постави бравата со топчиња, како и бравата на рачката не треба да биде помала од 90 см.Можете да го трансформирате копчето за заклучување на вратата, како и да се грижите дали е лесно да се отвори.

(4) Вообичаено, бравите на вратите соодветни за врати со дебелина од 35-45 mm, како и некои брави за врати на опремата може да се користат дури и за врати со густина од 50 mm.Должината на јазикот на бравата на вратата не треба да биде премногу кратка.

(5) Некои управуваат со бравите се поделени десно на лева и десна, па фокусирајте се кога купувате.Начинот на разликување дали бравата на рачката е десна или левак е многу јасен: зависете од тоа што вратата се занимава со вратата, шарката на вратата на десната рака е десната врата, а левата рака е левата врата.

 брави за серт врата

3. Водечка марка за хардвер за заклучување врати во светот– ИИСДОО

 дрвена рачка на врата хардвер од висока класа

Ние сме водечко претпријатие за опрема во светот, специјализирано за производство на брави за врати, како и за рачки на вратите.Вратата како и ѕидот генерално се развиени за да имаат иста историја на боја, која може да се примени на различни практични области како што се собите за кревети, просторите за истражување на студијата и просториите за складирање.

 дрвена рачка на врата хардвер висока en

Со години работиме во хардверската индустрија за заклучување на вратите, а исто така имаме можност да обезбедиме приспособени услуги за услуги за опрема.Ние всушност понудивме безброј потрошувачи ширум светот, а исто така сме конкурентни во истражувањето и развојот на хардверот за врати.


Време на објавување: август-04-2022 година

Испратете ни ја вашата порака: